Текст
Тамақтану сапасының мониторингі жөніндегі комиссияның міндеттері: - ас блогында, асханада жұмысты ұйымдастыруды; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін; - тамақ дайындау сапасын бақылау болып табылады ... Тез бұзылатын тамақ өнімдері мен жартылай фабрикаттардың бракераж журналы. "С-витаминизация" журналы. Тағамдар мен аспаздық өнімдердің сапасын органолептикалық бағалау журналы. Ведомость орындалуын бақылау нормаларын түлік өнімдерінің _____айы ____ _ ж. жеке медициналық кітапшаның Болуы ас блогы қызметкерлерін жұмыс орнында өткені туралы белгісі бар медициналық тексеруден және гигиеналық оқыту.